by Hoedenryk kun je terecht voor stijlvolle en modieuze Hoeden als de Panamahoed, Fedora hoed, Flaphoed of kleurrijke petten van bekende Nederlandse, Italiaanse of Duitse ontwerpers.

Onder haar label Tanya ontwerpt en maakt tassenmaker Tanya Zeeman luxe en exclusieve leren tassen. Tassen van Tanya zijn eigenwijs en eigentijds. Ze worden met passie en precisie gemaakt. 

Isabella is voice-over. Een prachtige stem die uw bedrijf of productie precies op de juiste manier neerzet, is uw visitekaartje! Vanuit haar thuisstudio spreekt Isabella o.a. commercials, promotiefilms en telefoonteksten in.

Verkoop leer / productie / tassen atelier.

De dames van het Leeratelier uit Arnhem maken schitterende tassen en accessoires van leer. Zij geven ook workshops.

Bij Bloezen.nl vind jij geen massaproductie maar luxe dames overhemden en blouses, gemaakt in kleine oplagen. Altijd een hoogwaardig en uniek exemplaar dus.

Door het zorgvuldig selecteren van merken die allemaal onze liefde voor hout delen, brengen we innovatieve producten samen met vakmanschap. Hout is recyclebaar, herbruikbaar en duurzaam. 

Duoshop ontwerpt leuke en originele cadeaus met een persoonlijke touch voor een betaalbare prijs. Nu ook in Oosterbeek.

Het Nijmeegs lopertje is het smakelijkste souvenir van Nijmegen. Dit unieke dropje zit in een echt Nijmeegse verpakking en is ook verkrijgbaar in een Vierdaagseverpakking. 

Willemijn Denissen is beeldend kunstenaar uit Macharen. Naast beeldhouwwerk maakt zij ook kunstwerken in brons, schilderijen in aquarel en acryl en installaties. 

 

De unieke collectie van De Engelse Serre uit Bennekom bestaat uit oud en antiek serviesgoed voor een mooi gedekte tafel. Duurzaam door hergebruik en van topkwaliteit.

Goudsmid Astrid Hut uit Heelsum maakt en ontwerpt graag samen met u dat unieke sieraad. Dat kan in zilver of goud of van uw eigen oude goud zodat er van een mooie herinnering een nieuwe emotie gemaakt kan worden.