Sylvia Hartendorp profielfoto Les Maestros

Sylvia Hartendorp

Eigenaresse Les Maestros

Over Sylvia

Op deze pagina stel ik mezelf graag aan je voor. Mijn naam is Sylvia Hartendorp, woonachtig in Heteren, samen met mijn vriend en dochter. Sinds 12 februari 2019 ben ik eigenaresse van Les Maestros.

Het idee om een fysieke winkel in Ambacht en Kunst te gaan openen is voort gekomen uit mijn voorkeur en liefde voor het Ambachtswerk en Vakmanschap. Als meisje van negen kocht ik mijn eerste hoedje dat ik vervolgens niet durfde te dragen. Alleen voor de spiegel als ik ABBA ging playbacken. Nu speelt deze angst geen rol meer en draag ik een mooie hoed of kleurrijke pet om lekker op te vallen of om praktische redenen. Mijn outfit is pas compleet met een bijpassende hoed of pet.

Markante persoonlijkheden als Ilja Gort, Jort Kelder en Bennie Jolink vind ik briljant. Zij dragen een identiteit uit en zetten een statement neer. Zij durven ánders te zijn. Als ik deze karakteristieke personen vergelijk met mezelf en indirect met mijn onderneming dan zie ik overeenkomsten. Zij hebben alle drie een sterke persoonlijkheid en trekken zich van niemand iets aan en blijven vooral zichzelf. Mijn sterke persoonlijkheid heb ik ontwikkeld door mezelf te accepteren en van mezelf te leren houden. Ik heb een lange weg bewandeld. Door vallen en opstaan ben ik geworden wie ik ben. Opgeven was voor mij geen optie. Ook als ik een tegengesteld advies kreeg.

Op basis van mijn gecreëerde stabiliteit en evenwicht, heb ik een betrouwbaar businessplan geschreven dat als stevig fundament dient voor het opzetten van een verantwoord en vooruitstrevend bedrijf. Mijn onderneming heeft een andere kijk op het ondernemerschap en is gericht op hedendaagse ontwikkelingen die te maken hebben met bewuste keuze voor het milieu, leefwijze, leefomgeving en duurzaamheid.

Op maatschappelijk niveau vind ik factoren als samen-werken, elkaar iets gunnen, vertrouwen, eerlijke productie, oprechte betrokkenheid, onafhankelijkheid en creativiteit onmisbaar in mijn ondernemerschap. Het geeft mij diepgang en maakt mijn werk waardevoller. Met deze uitgangspunten heb ik het concept ‘Les Maestros’ ontwikkeld. De dag waarop ik de deuren van mijn winkel kan openen, waaraan deze waarden en normen ten grondslag liggen, gaat er een ‘diepe wens’ in vervulling.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen!