Les Maestros Kunst

Les Maestros | Kunst

Een manier om klanten in contact te brengen met Kunst en Beeldende kunstwerken is door een fysieke winkel te openen. Een winkel waar je makkelijk naar binnen stapt en waar je op je gemak rond kunt lopen zonder opdringerige verkopers.
Dit idee is ontstaan vanuit mijn interesse en liefde voor Kunst en Ambacht. Met deze gedachten loop ik al een tijdje rond en heb daarom besloten mijn ideeën onder woorden te brengen en dit in een concreet ondernemersplan te verwerken. En dat is gelukt. Mijn businessplan is inmiddels geschreven. Wat mij nu nog te doen staat is het vinden van een geschikt pand en krediet.

Mijn intentie is in Arnhem een winkel te openen in Ambacht en Kunst. Waarom Arnhem? Om eerlijk te zijn, in Arnhem bruist het van Kunstenaars, designers en creatieve Ondernemers. Een échte Design stad aan de rand van de Veluwe. Ik werk er hard aan om mijn onderneming permanent te kunnen vestigen in Arnhem. Daarop vooruitgelopen ben ik op donderdag 5 september 2019 gestart met het verkopen van hoeden en petten in de Koningstraat 58 in Arnhem. Een monumentaal woon- en winkelpand dat in de verkoop staat. Vooralsnog kan ik het winkelgedeelte gebruiken om Les Maestros op de kaart te zetten en klanten kennis te laten maken met hoeden en petten en het Les Maestros concept.

Kunst in combinatie met Ambacht sluit geweldig goed op elkaar aan. Mede door het aanbieden van koffie/thee en andere alcoholvrije dranken kunnen onze klanten onder andere plaatsnemen op de Chesterfield bank en genieten van alles wat zij om-zich-heen zien, horen, proeven en beleven. Les Maestros draagt graag bij aan het bevorderen van kunstverkopen voor een breder publiek.

Ben jij Kunstenaar en zou jij jouw werken ook willen tonen voor het winkelende publiek in Arnhem, neem dan contact op via deze website of per e-mail. Voor de voorwaarden verwijs ik je naar de pagina voor ondernemer.