Les Maestros | Ambacht

Les Maestros is een Ambachtswinkel wat iets weg zal hebben van een kleinschalig warenhuis in combinatie met een Kunst gedeelte waar je als klant ook Meesterlijk kunt Proeven van onze heerlijke koffie en pure thee. 

Wij verkopen fascinerende producten met een eigen verhaal en identiteit van Ondernemers, Ontwerpers en Kunstenaars uit het hele land. Het idee achter het product maakt ons aanbod zeer interessant en is zeldzaam in zijn klasse. Wij kunnen een breed en gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducten aanbieden doordat onze werkwijze gebaseerd is op “samen-werken”. Ons assortiment bestaat uit stijlvolle leren tassen, ruime keuze aan modieuze hoeden, eigentijdse en kleurrijke petten, bijzondere zilveren en gouden sieraden met edelstenen, handgemaakte en enkele strijkvrije bloezen, handgemaakte dameskleding Chiaracocol uit Milaan/Italië, leuke gadgets van verschillende houtsoorten van een ondernemer uit Amsterdam, schitterende Engelse serviezen, verrukkelijke bonbons op ambachtelijke wijze vervaardigd, kleurrijk bedrukte bekers en drinkflessen, ecologische producten uit Frankrijk, schilderijen, smaakvolle likeuren, beeldende kunstwerken en nog veel meer betaalbare cadeaus.

Les Maestros staat voor ambacht, voor kwaliteitsproducten, voor vakkennis, natuurlijke materialen en ingrediënten, klantvriendelijke service en een informele sfeer. Wij hebben tijd voor onze klanten, óók wanneer je komt voor het drinken van een kopje koffie of thee met een ambachtelijk gebakken stuk appeltaart.

Ambacht is pure vakmanschap en staat bij ons hoog in het vaandel. Les Maestros maakt het mogelijk dat ambacht en vakmanschap toegankelijk is voor een jong en oud. Ons motto is: ‘We gaan niet terug in de tijd maar wel voor service en kwaliteit’.